Shko te informacioni mbi produktin
1 8

So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Set për pastrimin e fytyrës.  

Seti përmban:

1- Furcë pastruese që nga njëra anë është e përbërë nga qime shumë të buta dhe nga ana tjetër nga qime silikoni të cilat mundësojnë  eksfolimin e lëkurës duke hequr qelizat e vdekura.

2-Shirita për kycet e duarve të cilët janë të përbërë nga mikrofibra me cilësi të lartë të krijuar për të thithur ujin dhe për të parandaluar që ai të pikojë në krahët tuaj.

  So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set
  So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set
  So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set
  So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set
  So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set
  So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set
  So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery