Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Flawless 12 Piece Brush Set

Çmimi fillestar
4,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
4,000 Lekë

Set me 12 furca makeupi. 

Të gjitha furçat që ju nevojiten për të përmirësuar me të vërtetë rutinën tuaj të grimit. Ky set me 12 furça makiazhi  përfshin gjithçka që ju nevojitet për të konturuar, përzier dhe përhapur grimin tuaj për rezultate të përsosura. Çdo furçë është projektuar me kujdes për një funksion specifik, duke siguruar aplikim të saktë dhe të përsosur të grimit. Ky set barazohet me aksesorët e grimit të nivelit profesional, duke ju lejuar të arrini pamje mahnitëse pa qenë nevoja të jeni profesionist

  So Eco Flawless 12 Piece Brush Set
  So Eco Flawless 12 Piece Brush Set
  So Eco Flawless 12 Piece Brush Set
  So Eco Flawless 12 Piece Brush Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery