Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Gentle Exfoliating Sponge

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë

Sfungjer eksfoliues për trupin.

Prezantimi i Sfungjerit Eksfoliues So Eco Gentle, një kujdes thelbësor për lëkurën, i krijuar për t'ju dhënë një pamje të butë dhe rrezatuese. I krijuar nga një përzierje e fibrave pambuku dhe rami, ky sfungjer ofron një mori përfitimesh. Sipërfaqja e teksturuar largon  qelizat e vdekura të lëkurës, papastërtitë dhe yndyrën e tepërt që mund të zbehin dhe plakin lëkurën tuaj. Ndryshe nga eksfoliantët e ashpër, sipërfaqja me teksturë është e butë, por efektive, duke krijuar një shtresë të rinovuar të lëkurës që është më e lëmuar dhe më e butë. Ky sfungjer e transformon rutinën tuaj të pastrimit në një përvojë të denjë për spa. Butësia e tij rrëshqet mbi lëkurën tuaj ndërsa shkumëzon produktet e zgjedhura për kujdesin e lëkurës, duke i shpërndarë ato në mënyrë të barabartë dhe duke pastruar butësisht lëkurën tuaj. Do të vini re një ndryshim të jashtëzakonshëm në strukturën dhe pamjen e lëkurës tuaj, pasi ajo bëhet dukshëm më e lëmuar dhe më rrezatuese.


  So Eco Gentle Exfoliating Sponge
  So Eco Gentle Exfoliating Sponge
  So Eco Gentle Exfoliating Sponge
  So Eco Gentle Exfoliating Sponge
  So Eco Gentle Exfoliating Sponge

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery