Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Microfibre Hair Scrunchies (2 Pack)

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë

Scrunches me mikrofibra për të thithur lagështinë dhe për të shmangur keputjen.

Zvogëloni kohën e tharjes së flokëve me Brushworks Microfibre Hair Scrunchies. Lëreni që materiali ultra i butë, i ngjashëm me peshqirin, të thithë butësisht lagështinë e tepërt dhe t'i mbajë flokët jashtë fytyrës tuaj ndërsa kryeni rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës. Kënaquni me rehati maksimale në ditën e larjes së flokëve, minimizoni dëmtimin, zvogëloni këputjen dhe thani flokët tuaj në mënyrë natyrale me lehtësi. Përfitoni flokë të shëndetshëm duke zëvendësuar tharjen tuaj të zakonshme me peshqir me skrunchie me mikrofibër shumë absorbues!

  So Eco Microfibre Hair Scrunchies (2 Pack)
  So Eco Microfibre Hair Scrunchies (2 Pack)
  So Eco Microfibre Hair Scrunchies (2 Pack)
  So Eco Microfibre Hair Scrunchies (2 Pack)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery