Shko te informacioni mbi produktin
1 4

So Eco Natural Travel Brush Set Neutral

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
2,800 Lekë
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Set me 4 furca makeupi dhe cantë për poduktet e grimit.

Ky set përmban 4 furça kozmetike të domosdoshme për rutinën e grimit , duke ofruar aplikim të përsosur, mbulim të njëtrajtshëm dhe definicion të përsosur. Këto furça të krijuara me kujdes dhe miqësore me veganët janë të përshtatshme për përdorim me produkte të lëngshme, krem dhe pluhur. Çdo furçë është punuar me përpikëri për nevoja specifike të aplikimi të grimit. Nga furçat e bazës deri tek sytë, ky set i plotë vjen me një çantë grimi elegante dhe natyrale, ideale për ta marrë me vete kur udhëtoni. Ky set mishëron thelbin e prakticitetit dhe stilit, duke ju lejuar të arrini një pamje të përsosur grimi në çdo kohë dhe kudo.

  So Eco Natural Travel Brush Set Neutral
  So Eco Natural Travel Brush Set Neutral
  So Eco Natural Travel Brush Set Neutral

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery