Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Reusable Water Bottle

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
1,500 Lekë
Çmimi i ulur
1,000 Lekë

Shishe termike 500ml

Kjo shishe So Eco e ripërdorshme ofron një alternativë të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin ndaj plastikës. Konstruksioni prej çeliku inox siguron që pijet tuaja të qëndrojnë në temperaturën e dëshiruar, pavarësisht nëse i dëshironi pijet tuaja freskuese të ftohta në një ditë të nxehtë ose dëshironi të ruani ngrohtësinë e pijes tuaj të preferuar të nxehtë. Pra, shishja e ujit e ripërdorshme Eco mund ta mbajë pijen të nxehtë deri në 12 orë ose të ftohtë për 24 orë. Natyra e ripërdorshme e kësaj shishe uji është një simbol i fuqishëm i vetëdijes ekologjike, duke reduktuar mbetjet plastike dhe duke kontribuar në një planet më të qëndrueshëm. 

  So Eco Reusable Water Bottle
  So Eco Reusable Water Bottle
  So Eco Reusable Water Bottle
  So Eco Reusable Water Bottle
  So Eco Reusable Water Bottle

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery