Shko te informacioni mbi produktin
1 4

So Eco Shaping Brow Scissor & Tweezer

Çmimi fillestar
1,300 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,300 Lekë


Set për pastrimin dhe formësimin e vetullës

Seti përmban: 

Gërshërë për formësim të vetullës                                                                                              Piskatore për pastrimin e qimeve të padëshiruara

 

  So Eco Shaping Brow Scissor & Tweezer
  So Eco Shaping Brow Scissor & Tweezer
  So Eco Shaping Brow Scissor & Tweezer

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery