Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Tweezer Set Duo

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë

Set me 2 piskatore.

Piskatore tepër praktike për pastrimin e qimeve të padëshirura në vetulla dhe  fytyrë, por gjithashtu edhe në pjesë të tjera të trupit , ku ju e ndjeni të nevojshme.

  So Eco Tweezer Set Duo
  So Eco Tweezer Set Duo
  So Eco Tweezer Set Duo
  So Eco Tweezer Set Duo

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery