Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Wooden Foot File

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë

Furcë për eksfolimin e lëkurës së këmbëve.

Zgjidhja përfundimtare për largimin e lëkurës së thatë dhe të ashpër nga këmbët tuaja! Thuaj lamtumirë shqetësimit për kembët e ashpra dhe përshëndetje këmbëve të lëmuara si të mëndafshta. Ana e ashpër  pastron butësisht lëkurën e ngurtësuar, duke zbuluar këmbët super të buta dhe të lëmuara. 

  So Eco Wooden Foot File
  So Eco Wooden Foot File
  So Eco Wooden Foot File
  So Eco Wooden Foot File

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery