Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Wrist Wash Bands

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë

Peshqirë për kycet e duarve.

Jeni të lodhur nga uji që ju pikon nëpër krahë kur lani fytyrën? Atëherë keni nevojë për shiritat e dorës So Eco me mikrofibër ! Këto shirita janë të përbërë nga mikrofibra me cilësi të lartë të krijuar për të thithur ujin dhe për të parandaluar që ai të pikojë në krahët tuaj. Mikrofibra është tepër e butë , duke e bërë atë të përshtatshme edhe për lëkurat e ndjeshme .Larja e fytyrës do kthehet në argëtim sepse mund të lëvizni duart lirshëm pa u stresuar.

  So Eco Wrist Wash Bands
  So Eco Wrist Wash Bands
  So Eco Wrist Wash Bands
  So Eco Wrist Wash Bands
  So Eco Wrist Wash Bands
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery