Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Solv. Liquid Beauty Collagen Gel (14x15ml)

Çmimi fillestar
2,490 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,490 Lekë
Flavour

Solv. Liquid Beauty Collagen Gel  Formuluar me përbërës ushqyes për lëkurën, duke përfshirë 8000 mg  Marine Collagen Drink janë krijuar që lëkura të duket dhe të ndihet më e fortë, më elastike, e hidratuar dhe më rinore.

 Lëkura ushqehet me vitaminë C dhe zink për të nxitur sintezën e kolagjenit
 Me shije frutash të ndryshme
 Pa sheqer

Marine Collagen Drink - Cdo bustinë përmban 8000 mg Marine Collagen Drink për porcion. Formë e kolagjenit të tipit 1 - lloji më i bollshëm që gjendet në trupin tonë, duke e bërë atë thelbësor për funksionimin e shëndetshëm të lëkurës - peptidet e kolagjenit janë gjithashtu një formë e kolagjenit që është zbërthyer nga një proces i quajtur hidrolizë, që do të thotë se është më e lehtë për trupin që të tretet. Një dozë ditore me përqendrim të lartë të kolagjenit tip 1 premium dhe lehtësisht të tretshëm punon për të mbështetur dhe ruajtur elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës, ndërkohë që ndihmon në reduktimin e shfaqjes së linjave të holla dhe plakjes së parakohshme.

Vitamina C – Vepron si një faktor në procesin e sintezës së kolagjenit (që nënkupton procesin me të cilin trupat tanë prodhojnë natyrshëm kolagjenin), Vitamina C luan një rol të rëndësishëm për të ndihmuar në ruajtjen dhe rritjen e nivelit të kolagjenit në lëkurën tonë. Vitamina C gjithashtu ndihmon në formimin e elastinës - një proteinë tjetër në lëkurën tonë që i jep asaj elasticitet. E gjithë kjo e bën vitaminën C një super-ushqyes kur bëhet fjalë për optimizimin e shëndetit të lëkurës dhe të shëndetshme.


Zinc – Një mineral me veti anti-inflamatore dhe shëruese të lëkurës, zinku luan një rol të rëndësishëm për të ndihmuar në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme. Ai ndihmon në çdo gjë, nga sinteza e kolagjenit deri tek sigurimi i rritjes dhe riparimit të rregullt të qelizave - të gjitha këto kontribuojnë në mbajtjen e lëkurës në pamjen e saj më të mirë. Meqenëse zinku nuk ruhet për një kohë të gjatë në trup, një suplement ditor mund të ndihmojë në rritjen e niveleve të përgjithshme dhe të mbështesë funksionimin e shëndetshëm të qelizave të lëkurës.

Suplementi i Bukurisë 2024 FITUESI.

2. Përbërësit

Marine Collagen (Fish), Water, Acid (Citric Acid), Natural
Flavouring, Vitamin C (Ascorbic Acid), Zinc Citrate,
Sweetener (Sucralose), Preservatives (Potassium Sorbate, Sodium Benzoate).

  Solv. Liquid Beauty Collagen Gel (14x15ml)
  Solv. Liquid Beauty Collagen Gel (14x15ml)
  Solv. Liquid Beauty Collagen Gel (14x15ml)
  Solv. Liquid Beauty Collagen Gel (14x15ml)
  Solv. Liquid Beauty Collagen Gel (14x15ml)
  Solv. Liquid Beauty Collagen Gel (14x15ml)
  Solv. Liquid Beauty Collagen Gel (14x15ml)
  Solv. Liquid Beauty Collagen Gel (14x15ml)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery