Shko te informacioni mbi produktin
1 4

The Ordinary Acne and Oily Skin Set 30ml + 30ml

Çmimi fillestar
2,300 Lekë
Çmimi fillestar
2,700 Lekë
Çmimi i ulur
2,300 Lekë


Niacinamide - Ky serum i fuqishëm është i përkryer për te zhdukur defekteve, zvogëlimin e poreve  dhe balancimin e tonit të
pabarabartë të lëkurës (hiperpigmentimin).
Ky serum rregullon :
✔️prodhimin e yndyres
✔️minimizon poret
✔️nxit imunitetin e lëkurës
✔️zvogëlon bakteret që shkaktojnë akne, duke mbajtur fytyren tuaj të qartë dhe të qetë.
✔️përmirëson mbajtjen e lagështisë
✔️riparon lëkurën e dëmtuar
✔️promovon krijimin e kolagjenit.

 Solucioni i Acidit Salicilik 2% të Ordinary është  shpëtimtari  për pastrimin e lëkurës. Punon butësisht  në mënyrë efektive mbi lëkurën tuaj për problematika si  teksturë e pabarabartë, pore të zmadhuara, akne, lëkurë e yndyrshme dhe qelizat e  vdekura të lëkurës që grumbullohen në poret tuaja. 

 

 

1. Përdorimi

Aplikoni serumin me Niacinamide cdo mëngjes edhe darkë dhe acidi Salicilic këshillohet të përdoret në darkë maximumi 2-3 herë në javë në zonat ku keni akne ose keni lëkurë të yndyrshme.

  The Ordinary Acne and Oily Skin Set 30ml + 30ml
  The Ordinary Acne and Oily Skin Set 30ml + 30ml
  The Ordinary Acne and Oily Skin Set 30ml + 30ml
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery