Shko te informacioni mbi produktin
1 1

The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA Concentrated Serum 30ml

Çmimi fillestar
1,440 Lekë
Çmimi fillestar
2,000 Lekë
Çmimi i ulur
1,440 Lekë

Ndriçon lekuren tuaj dhe jep lekures nje ton te barabarte, duke hequr cdo njolle. Acidi Hyaluronic: ndihmon shpërndarjen e alfa arbutin dhe siguron një hidratim perfekt. Ky serum eshte i pershtatshem per keto lloj lëkure : ✔ Normal ✔ Yndyre ✔ Mixe ✔e Thatë Jep zgjidhje te menjeheshme te : -Tonit të pabarabartë të lëkurës, hiperpigmenitimit të shkaktuar nga njollat që lënë aknet dhe rrezet e diellit - Pikave të zeza në lëkurën tuaj.

Si ta përdorini: -Aplikoni disa pika në darkë si pjesë e regjimit tuaj skincare. -Përdorni mbrojtjen e diellit cdo 2-3 orë gjatë ditës.

  The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA Concentrated Serum 30ml
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery