Shko te informacioni mbi produktin
1 3

The Ordinary Argireline Solution 10% 30 ml

Çmimi fillestar
1,700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,700 Lekë

Argireline Solution 10% ofron një formulë të avancuar që synon linjat e imeta dhe rrudhat e ballit, syve dhe buzëve në një mënyrë efektive, "jo injektuese". Duke përfshirë një përqendrim të lartë të Argireline, ky serum i lehtë përmirëson pamjen e zonave të fytyrës të prirura për linja të imeta dhe rrudha, duke rezultuar në lëkurë më të lëmuar dhe më të relaksuar.

 

  The Ordinary Argireline Solution 10% 30 ml
  The Ordinary Argireline Solution 10% 30 ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery