Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Youth Lab Daily Sunscreen Gel Cream Spf 50 50ml

Çmimi fillestar
2,890 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,890 Lekë
E lehtë, pa yndyrë, me ngjyrë të lehtë që ofron mbrojtje nga rrezatimi UVA, UVB dhe IR, ndërkohë balancon prodhimin e yndyrës. Përmban Vitamin PP për të përmirësuar nivelet e hidratimit, Vitamin E për të parandaluar plakjen dhe humbjen e ujit transepidermial. Filtra me spektër të gjerë mbrojtjeje ju ofrojnë mbrojtje të lartë nga rrezatimit UVA & UVB.
1. Përdorimi

Apliko mbi të gjithë fytyrën dhe qafën, 30 minuta përpara se të ekspozoheni në diell. Riaplikoni shpesh për të mirëmbajtur mbrojtjen, sidomos pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir.

2. Përbërësit

Vitamin PP (B3) përmirëson elasticitetin dhe nivelin e hidratimit
Niseshte Misri, përthith yndyrën e tepërt dhe jep pamje mat
Vitamin Ε, përfitime antioksidimi dhe rikthim të elasticitetit në lëkurë
Filtra me spektër të gjërë mbrojtje UVA dhe UVB ofrojnë mbrojtje të lartë

  Youth Lab Daily Sunscreen Gel Cream Spf 50 50ml
  Youth Lab Daily Sunscreen Gel Cream Spf 50 50ml
  Youth Lab Daily Sunscreen Gel Cream Spf 50 50ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery