Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Aristocrat Exfoliating Face & Body Pads (2 Pack)

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë

Disketa per eksfolimin e fytyres dhe trupit.

Arrini një lëkurë të lëmuar me Pads eksfoliuese Aristocrat për fytyrën dhe trupin. Këto dy copa eksfoluese mundësojnë pastrim të thellë duke e lënë lëkurën të shëndetshme dhe të rifreskuar. Të dizajnuara si për fytyrën ashtu edhe për trupin, ato ofrojnë një proces të gjithanshëm eksfolimi. Me çdo rrëshqitje të butë, ato stimulojnë qarkullimin e gjakut dhe hapin poret, duke e lënë lëkurën tuaj të freskët dhe të rigjallëruar. Përdorni këto si një element thelbësor për të larguar lëkurën e vdekur dhe të ashpër duke ruajtur një pamje të pastër dhe të shëndetshme. Përjetoni një pastrim të plotë dhe të thellë pasi materiali me teksturë largon pa mundim papastërtitë, duke e lënë lëkurën tuaj të freskët dhe të rigjallëruar. Kjo paketë duo është perfekte për pastrimin e qelizave të vdekura të lëkurës, parandalimin e krijimit të qimeve nën lëkurë dhe  ruajtjen e shëndetit të përgjithshëm të lëkurës tuaj. 

  Aristocrat Exfoliating Face & Body Pads (2 Pack)
  Aristocrat Exfoliating Face & Body Pads (2 Pack)
  Aristocrat Exfoliating Face & Body Pads (2 Pack)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery