Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Makeup Remover Cloths 3 Pack

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë

3 copa të buta, të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, heqin lehtësisht makeupin, duke përfshirë formulat e papërshkueshme nga uji dhe yndyrën.

1. Përdorimi

Mund ti përdorni vetëm duke i lagur thjesht me ujë ose me larësin tuaj që keni në skincare.

  Brushworks Makeup Remover Cloths 3 Pack
  Brushworks Makeup Remover Cloths 3 Pack
  Brushworks Makeup Remover Cloths 3 Pack

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery