Shko te informacioni mbi produktin
1 8

Brushworks No. 4 Tapered Precision Buffing Brush

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë

Forma e furçës Brushworks No. 4 Tapered Precision Buffing Brush  është përshtatur për saktësi, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për të synuar zona të veçanta si zona nën sy. Me qime sintetike super të buta taklon, kjo furçë siguron që kremi dhe produktet tuaja të likuide  të përhapen  në mënyrë të njëtrajtshme dhe të barabartë, ndërkohë që ndihet jashtëzakonisht e butë në lëkurë. 

  Brushworks No. 4 Tapered Precision Buffing Brush
  Brushworks No. 4 Tapered Precision Buffing Brush
  Brushworks No. 4 Tapered Precision Buffing Brush
  Brushworks No. 4 Tapered Precision Buffing Brush
  Brushworks No. 4 Tapered Precision Buffing Brush
  Brushworks No. 4 Tapered Precision Buffing Brush
  Brushworks No. 4 Tapered Precision Buffing Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery