Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Tan Applicator Mitt

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë

Dorezë për të aplikuar nxirjen artificiale.

Kjo dorezë ju ndihmon të përhapni në mënyrë të njëtrajtshme produktin tuaj të preferuar të nxirjes artificiale, qoftë  ai në formë kremi, vaji,  shkume apo spray. Përdoret si një aplikues fare i thjeshtë që mundëson përhapje të njëtrajtshme pa lënë shenja apo njolla. Doreza ëshë e ripërdorshme dhe mund të lahet në lavatrice.

 

1. Përdorimi

Vendosni dorezën, aplikoni një sasi të konsiderueshme nga produkti nxirës në dorë dhe me pas masazhojeni në gjithë trupin derisa të përhapet në mënyrë të njëtrajtshme.

  Brushworks Tan Applicator Mitt
  Brushworks Tan Applicator Mitt
  Brushworks Tan Applicator Mitt

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery