Shko te informacioni mbi produktin
1 8
 • Play video

Brushworks Angled Dermaplaners 6 pcs

Çmimi fillestar
1,300 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,300 Lekë

Prezantimi i Brushworks Angled Dermaplaners, një mjet revolucionar për kujdesin e lëkurës i krijuar për të transformuar rutinën tuaj. Përjetoni fuqinë transformuese të pastrimit të lëkurës me këta dermaplanerë me kënd të krijuar për të eksfoluar, hequr qimet e padëshiruara të fytyrës dhe për të nxitur përthithjen më të mirë të produkteve për kujdesin e lëkurës. Ky grup prej gjashtë dermaplanerësh ju japin nje lëkurë të lëmuar dhe një shkëlqim rrezatues, pikërisht në komoditetin e shtëpisë tuaj. Krijuar me një dizajn për të ofruar saktësi dhe kontroll optimal. Tehu me kënd rrëshqet pa mundim përgjatë kontureve të fytyrës suaj, duke hequr qimet e padëshiruara dhe qelizat e vdekura të lëkurës.

Brushworks Angled Dermaplaners janë bërë gjithashtu me çelik inox me cilësi të lartë, duke siguruar qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.

1. Përdorimi

Pastroni tërësisht lëkurën tuaj përpara se të përdorni një dermaplaner. Pozicjonojeni në një kënd 45 gradë për të pastruar fytyrën nga qimet e padëshiruara dhe qelizat e vdekura të lëkurës. Pasi fytyra juaj të jetë e lëmuar, aplikoni një serum ose krem për të hidratuar thellësisht lëkurën tuaj. Përdoreni çdo 2-3 javë.

  Brushworks Angled Dermaplaners 6 pcs
  Brushworks Angled Dermaplaners 6 pcs
  Brushworks Angled Dermaplaners 6 pcs
  Brushworks Angled Dermaplaners 6 pcs
  Brushworks Angled Dermaplaners 6 pcs
  Brushworks Angled Dermaplaners 6 pcs
  Brushworks Angled Dermaplaners 6 pcs

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery