Shko te informacioni mbi produktin
1 7
 • Play video

Brushworks Body Blender Sponge

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë
Sfungjeri  është i krijuar nga material shumë i butë me elasticitet të lartë, pa aromë dhe me përbërës joalergjk. Ai është i lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur. Pasi laget me ujë arrin përmasa më të mëdha se një sfungjer i zakonshëm. pr këtë arsye është ideal për t'u përdorur në fytyrë apo trup.

1. Përdorimi

Mund ta përdorni për të përhapur fondatinën, BB cream, powder, concealer, pra cdo produt të lëngshëm apo pluhur.
Për rezultate më të mira lageni përpara përdorimit të produkteve të lëngshme.

  Brushworks Body Blender Sponge
  Brushworks Body Blender Sponge
  Brushworks Body Blender Sponge
  Brushworks Body Blender Sponge
  Brushworks Body Blender Sponge
  Brushworks Body Blender Sponge

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery