Shko te informacioni mbi produktin
1 6
 • Play video

Brushworks Brazilian Rose Quartz Stone Roller

Çmimi fillestar
1,900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,900 Lekë
Brushworks Brazilian Rose Quartz Stone Roller ka përfitime të pafundme shëndetësore, kristali natyral i kuarcit brazilian stimulon qarkullimin e gjakut dhe masazhon lëkurën tuaj për një shkëlqim rrezatues . Përdorni rulin mbi serumet tuaja të preferuara për të rritur përthithjen nga lëkura duke marr efektivitet maksimal. E përkryer për të qetësuar lëkurën, dhe zvogëlimin e pamjes së poreve gjithashtu.
1. Përdorimi

Pastroni fytyrën dhe aplikoni serumin ose vajin tuaj të preferuar në lëkurë.
Aplikoni butësisht
Filloni me mjekrën dhe nofullën, duke filluar nga qendra dhe duke u rrokullisur nga jashtë drejt pjesëve të veshit.
Faqet duhet të rrotullohen nga hunda drejt e nëpër kockat e faqeve drejt majës së veshit.
Përdorni skajin më të vogël për zonën poshtë syve, kjo mund të rrotullohet butësisht nga jashtë drejt tempullit.
Për zonën e vetullave, ndiqni butësisht konturin e kockës së vetullave, nga ura e hundës drejt tempujve.
Balli duhet të rrotullohet nga mesi jashtë.
Ju mund ta përfundoni ballin me një rrotullim të ngadaltë dhe qetësues duke filluar mes vetullave tuaja deri në vijën e flokëve.
Përsëriteni të njëjtën lëvizje 4-5 herë në secilën zonë.

  Brushworks Brazilian Rose Quartz Stone Roller
  Brushworks Brazilian Rose Quartz Stone Roller
  Brushworks Brazilian Rose Quartz Stone Roller
  Brushworks Brazilian Rose Quartz Stone Roller
  Brushworks Brazilian Rose Quartz Stone Roller

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery