Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Charcoal Blotting Papers 100 cope

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Thuaj lamtumirë shkëlqimit të padëshiruar dhe yndyrës së tepërt me letrat Brushworks Charcoal Blotting Papers. Letra të përbëra me qymyr për të siguruar një absorbim të fuqishëm që largon në mënyrë efektive yndyrën dhe papastërtitë e tepërta nga lëkura në pak sekonda, pa hequr makeupin tuaj! Merret lehtësisht kudo duke i dhënë lëkurës tuaj një ndjesi të freskët dhe mat. Kur të mbaroni, mbylleni paketimin dhe ruajeni përsëri në çantën tuaj, larg mikrobeve dhe pluhurit. Përmban 100 letra.  
1. Përdorimi

Merrni një letër dhe presojeni butësisht në fytyrë në zonat që keni yndyrë të tepërt. Letrat janë njëpërdorimshe. Mund ta përsërisni procesin sa herë e ndjeni të nevojshme gjatë ditës.

  Brushworks Charcoal Blotting Papers 100 cope
  Brushworks Charcoal Blotting Papers 100 cope
  Brushworks Charcoal Blotting Papers 100 cope
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery