Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Compact Mirror

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë
Pasqyrë kompakte me dy anë. Nga njëra anë ka reflektim normal te imazhit, ndërsa nga ana tjetër e tregon objektin të zmadhuar dy herë. Pasqyra është tepër praktike dhe mund të mbahet kudo me vete. 
  Brushworks Compact Mirror
  Brushworks Compact Mirror
  Brushworks Compact Mirror
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery