Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Detangling Brush & Satin Scrunchies

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë

Set me 2 Skrunchies dhe 1 furcë.

2 Skrunchies  saten shumë të buta për të parandaluar dëmtimin e flokëve. Materiali  saten ka gjithashtu veti të ruaj lagështinë natyrale të flokut për të shmangur tharjen e flokut  dhe krijimin e majave dyshe.                                                                                                Furça është e ndërtuar nga qime të buta të cilat nuk dëmtojnë flokun apo krijojnë maja dyshe. E përshtatëshme për të gjitha llojet e flokëve, kjo furçë mund të përdoret në flokë të lagur ose të thatë.

1. Përdorimi

Lidhëset e satenit mund t'i përdorni për të stiluar flokët sipas dëshirës, ndërsa krehërin mund ta përdorni në flokë të lagur ose të thatë.

  Brushworks Detangling Brush & Satin Scrunchies
  Brushworks Detangling Brush & Satin Scrunchies
  Brushworks Detangling Brush & Satin Scrunchies

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery