Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Metal Foot File

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë

 Furcë për eksfolimin e lëkurës së këmbëve.                                                                         Heq butësisht lëkurën e ashpër dhe qelizat e vdekura, duke i lënë këmbët tuaja të ndjehen   të buta dhe të rinovuara.

 

  Brushworks Metal Foot File
  Brushworks Metal Foot File
  Brushworks Metal Foot File
  Brushworks Metal Foot File
  Brushworks Metal Foot File

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery