Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks HD Blush Brush

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë

Furcë e butë për të përhapur blushin.                                                                                      Forma harkore e qimeve të furcës mundëson përhapje perfekte të blushit qoftë ai kremoz apo pluhur. Pas aplikimit do të keni një pamje të freskët dhe natyrale sikur dielli të ketë skuqur fytyrën tuaj. Furca është e dizanjuar që të thith aq produkt sa duhet pa e tepruar.

  Brushworks HD Blush Brush
  Brushworks HD Blush Brush
  Brushworks HD Blush Brush
  Brushworks HD Blush Brush
  Brushworks HD Blush Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery