Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks HD Contour Brush

Çmimi fillestar
1,200 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,200 Lekë
Furçë për konturimin e fytyrës.

Konturimi nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë falë Brushworks HD Contour Brush. E krijuar me qime sintetike, super të buta të një cilësie të lartë , kjo furçë e pjerrët përshtatet në mënyrë të përkryer me formën  e fytyrës suaj për definim të shpejtë dhe perfekt.
  Brushworks HD Contour Brush
  Brushworks HD Contour Brush
  Brushworks HD Contour Brush
  Brushworks HD Contour Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery