Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks HD Multi Tasking Brush

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë
Furcë shumëfunksionale për procesin e grimimit!                                                                     E krijuar me kujdes kjo furcë me qimet e saj shumë të buta dhe të dendura mundëson një përhapje perfekteve të produkteve  tuaja krem ose pluhur. Pavarësisht teksturës apo formulës, kjo furçë përzien pa mundim dhe përhap produktet tuaja në lëkurë, duke ju lënë me një përfundim rrezatues!
  Brushworks HD Multi Tasking Brush
  Brushworks HD Multi Tasking Brush
  Brushworks HD Multi Tasking Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery