Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks HD Tapered Powder Brush

Çmimi fillestar
1,200 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,200 Lekë
Furçë për përhapjen e produkteve pluhur.

Pamja e shkëlqyer kërkon mjete të cilësisë së lartë, kështu që shtoni furçën Brushworks HD Tapered Powder Brush në koleksionin tuaj të furçave. Super e butë, e bërë me qime sintetike të zgjedhura me kujdes dhe një dorezë ergonomike të lehtë për t'u përdorur, kjo furçë aplikon lehtësisht dhe përhap produktet pluhur në lëkurën tuaj.
  Brushworks HD Tapered Powder Brush
  Brushworks HD Tapered Powder Brush
  Brushworks HD Tapered Powder Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery