Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Ice Roller

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Brushworks Ice Roller është krijuar për të ofruar një efekt ftohës dhe qetësues të menjëhershëm. Ky roller përdor fuqinë e ftohjes, ruli ndihmon në reduktimin e inflamacionit dhe tonifikon lëkurën. Për më tepër, efekti ftohës i rulit mund të ndihmojë gjithashtu në zbutjen e dhimbjeve të kokës dhe presionit të sinusit, duke e bërë atë një shoqërues të shkëlqyer për ata që kërkojnë lehtësim nga tensioni dhe stresi. 

1. Përdorimi

Thjesht rrotulloni rulin e akullit mbi fytyrën dhe qafën tuaj për lëkurë më të terhequr dhe një shkëlqim rinor.
Për një efekt ftohës shtesë, vendoseni rulin në frigorifer përpara përdorimit.

  Brushworks Ice Roller
  Brushworks Ice Roller
  Brushworks Ice Roller
  Brushworks Ice Roller
  Brushworks Ice Roller
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery