Shko te informacioni mbi produktin
1 8

Brushworks Large Cloud Scrunchies Pink & White (2 pack)

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë

Pink and White Large Cloud Scrunchies, dyshja perfekte për kujdesin tuaj të përditshëm të flokëve dhe rutinën e gjumit. Materiali saten i këtyre skruncheve redukton fërkimin dhe tensionin, duke mbrojtur flokët tuaj përmirësuar shëndetin e flokëve.  Ky set përmban 2 skrunche flokësh rozë dhe të bardhë.

  Brushworks Large Cloud Scrunchies Pink & White (2 pack)
  Brushworks Large Cloud Scrunchies Pink & White (2 pack)
  Brushworks Large Cloud Scrunchies Pink & White (2 pack)
  Brushworks Large Cloud Scrunchies Pink & White (2 pack)
  Brushworks Large Cloud Scrunchies Pink & White (2 pack)
  Brushworks Large Cloud Scrunchies Pink & White (2 pack)
  Brushworks Large Cloud Scrunchies Pink & White (2 pack)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery