Shko te informacioni mbi produktin
1 7

Brushworks Luxury Satin Sleep Set 3 pcs

Çmimi fillestar
2,200 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,200 Lekë

Një këllëf jastëku saten, maskë sysh dhe komplet skrunchie. Bëhuni në gjumin tuaj ideal me kompletin e gjumit  Saten të Brushworks. Brenda këtij kompleti do të gjeni një këllëf jastëku prej sateni luksoz për të mbajtur lëkurën tuaj të hidratuar dhe flokët tuaj të ngatërruar gjatë gjumit, një maskë sysh saten duke mos lekuar krijimin e rrudhave, plus një këllëf sateni të butë për t'i lidhur flokët.

 Seti përfshin:

 Këllëf jastëku saten (50 cm x 75 cm)

Maska e syve saten

Saten Scrunchie

  Brushworks Luxury Satin Sleep Set 3 pcs
  Brushworks Luxury Satin Sleep Set 3 pcs
  Brushworks Luxury Satin Sleep Set 3 pcs
  Brushworks Luxury Satin Sleep Set 3 pcs
  Brushworks Luxury Satin Sleep Set 3 pcs
  Brushworks Luxury Satin Sleep Set 3 pcs

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery