Shko te informacioni mbi produktin
1 7
 • Play video

Brushworks Micro Needle Derma Roller 0.5mm

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Rul për fytyrën me mikrogjilpëra.

Avanconi regjimin tuaj të kujdesit për lëkurën në  tjetër nivel me Rollerin Micro Needle Derma Roller të Brushworks. Micro needling dihet se ndihmon në përmirësimin e çdo rutine të kujdesit të lëkurës duke ndihmuar në përthithjen e serumeve, duke parandaluar shpërthimet e akneve, pikat e zeza dhe duke e mbajtur lëkurën të shëndetshme dhe të gjallëruar. Ruli i Brushworks përdor mikrogjilpëra pa dhimbje për të depërtuar në sipërfaqen e lëkurës për të stimuluar prodhimin e kolagjenit dhe për të rifreskuar lëkurën, duke i rikthyer asaj elasticitetin.

Gjatësia e gjilpërave 0.5mm

  Brushworks Micro Needle Derma Roller 0.5mm
  Brushworks Micro Needle Derma Roller 0.5mm
  Brushworks Micro Needle Derma Roller 0.5mm
  Brushworks Micro Needle Derma Roller 0.5mm
  Brushworks Micro Needle Derma Roller 0.5mm
  Brushworks Micro Needle Derma Roller 0.5mm

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery