Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Microfibre Headband Duo

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë
Brushworks Microfibre Headband është një aksesor fantastik për rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës. Këto dy shirita të butë dhe të rehatshëm janë krijuar për t'i mbajtur flokët tuaj larg fytyrës, duke ju lejuar të pastroni, tonifikoni dhe hidratoni lëkurën tuaj pa asnjë shqetësim.  2 shirit të bërë nga material mikrofibër, duke e bërë  tepër të butë dhe të rehatshëm për t'u vendosur në kokë. Mund të rregulloni lehtësisht madhësinë e shiritit të kokës për t'iu përshtatur në mënyrë të përsosur formës së kokës dhe për të siguruar rehati optimale. 
1. Përdorimi

Thjesht mbështilleni rreth kokës dhe rregulloni shtrëngimin duke përdorur fiksimin me ngjitës.
Më pas mblidhni flokët duke i vendosur në hapjen tek pjesa e pasme për një ndjenjë sigurie maksimale që flokët tuaj mos t'ju pengojnë!

  Brushworks Microfibre Headband Duo
  Brushworks Microfibre Headband Duo
  Brushworks Microfibre Headband Duo
  Brushworks Microfibre Headband Duo

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery