Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks No. 7 Angled Blush Brush

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë

E krijuar posaçërisht për të vendosur blushin.

Kjo furce  siguron  një përzierje të mire  të teksturave të kremit, të lëngshme dhe pluhurit .

  Brushworks No. 7 Angled Blush Brush
  Brushworks No. 7 Angled Blush Brush
  Brushworks No. 7 Angled Blush Brush
  Brushworks No. 7 Angled Blush Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery