Shko te informacioni mbi produktin
1 6
 • Play video

Brushworks Oil Absorbing Roller

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë
Thuajini lamtumirë yndyrës me një lëvizje me Brushworks Oil Absorbing Roller.
Ky produkt magjik është gjithçka që ju nevojitet për çantën tuaj të përditshme. Është mjeti i përsosur për të mbajtur një pamje mat në fytyrë. Guri vullkanik ka një përbërje poroze për të thithur menjëherë vajin nga lëkura pa ndryshuar pamjen tuaj për një efekt mat që do t'ju pëlqejë.Largon menjëherë yndyrën nga fytyra dhe make-up-i juaj mbetet i përsosur pa pasur nevojë për rinovim.
Mund të merret lehtësisht kudo , madhësia e saj është e përkryer për çantën tuaj.
1. Përdorimi

Aplikojeni në zonat me yndyrë, në zonën T dhe në zonat me pore. Për ta pastruar, rrotulloni pjesën e sipërme në drejtim të kundërt të akrepave të orës.Pastrojeni me ujë të ngrohtë me sapun dhe lëreni të thahet natyrshëm dhe pasi e keni tharë është gati për përdorim të radhës.

  Brushworks Oil Absorbing Roller
  Brushworks Oil Absorbing Roller
  Brushworks Oil Absorbing Roller
  Brushworks Oil Absorbing Roller
  Brushworks Oil Absorbing Roller

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery