Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Paddle Brush and Claw Clips 2 clips

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Përmirësoni rutinën tuaj të flokëve dhe shijoni krehjen e lehtë duke përdorur këtë set të mrekullueshëm të furçave dhe kapëseve me dhëmbëza.
Kapëset  e BRUSHWORKS ju lejojnë t'i stiloni flokët në mënyrë të përsosur, t'i mbani flokët larg fytyrës ndërsa bëni rutinën e grimit ose të kujdesit të lëkurës ose madje t'i shkurtoni flokët për një pamje të thjeshtë dhe të përditshme, pasi funksjonojnë edhe në flokë të shkurtër.
I kombinuar me furçën "Brushworks Paddle", ideale për t'u përdorur pasi i keni tharë flokët, ose në momentin që jeni duke i tharë për të krijuar një pamje më të rregullt .                        Ky set është i domosdoshëm për çdo adhurues të flokëve!
Ky grup përfshin:
- Furça e krehjes së flokëve
- Kapëse me dhëmbëza x 2

  Brushworks Paddle Brush and Claw Clips 2 clips
  Brushworks Paddle Brush and Claw Clips 2 clips
  Brushworks Paddle Brush and Claw Clips 2 clips

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery