Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Refresh & Reset Face Mist 100ml

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë

Transformoni lëkurën tuaj me këtë spray rigjallërues , i cili ka në përmbajtje acid laktik për të ndihmuar në eksfolimin e butë të lëkurës dhe për t'i dhënë asaj një ndjenjë të freskët.    I kombinuar me acidin hialuronik për të ndihmuar në përmirësimin e aftësisë së lëkurës për të tërhequr dhe mbajtur lagështinë, ky spray i lehtë do ta bëjë lëkurën tuaj të ndjehet dhe të duket e gjallëruar.

1. Përdorimi

Përdoreni një ose dy herë në ditë. Mbyllni sytë, spërkatni butësisht në fytyrë nga një distancë prej 15 cm.

2. Përbërësit

Key ingredients:
Lactic acid and Hyaluronic acid

  Brushworks Refresh & Reset Face Mist 100ml
  Brushworks Refresh & Reset Face Mist 100ml
  Brushworks Refresh & Reset Face Mist 100ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery