Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Rejuvenating Skin Set

Çmimi fillestar
2,800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,800 Lekë

Set që përmban një rul kuarci rozë dhe rul  të përbërë prej mikro gjilpërash.
Përmirësoni regjimin tuaj të kujdesit të lëkurës me setin rinovues të lëkurës Brushworks. Me rul Brazilian Rose Quartz dhe Roller Derma Needle, ky grup është këtu për të transformuar lëkurën tuaj, për të përmirësuar elasticitetin dhe për të promovuar përtëritjen e lëkurës. Përdorni rulin e kuarcit për të qetësuar, ftohur dhe reduktuar ënjtjen në fytyrë dhe rulin e gjilpërës për të ndriçuar dhe tendosur lëkurën dhe për të ndihmuar në përthithjen e produkteve, duke përmirësuar pamjen e saj të përgjithshme.

Seti përfshin:

Rul Brazilian Rose Quartz- Një rul fytyre për të vitalizuar dhe qetësuar lëkurën.
Roller Derma Needle- Një rul me mikro gjilpërë për fytyrën për të ndihmuar përthithjen e produkteve.

Gjatësia e gjilpërave 0.5mm

  Brushworks Rejuvenating Skin Set
  Brushworks Rejuvenating Skin Set
  Brushworks Rejuvenating Skin Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery