Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Rose Resin Roller & Gua Sha

Çmimi fillestar
2,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,100 Lekë

Set me rul fytyre dhe gua sha.

Brushworks Resin Roller & Gua Sha përmban dy mjete qetësuese për lëkurën për të përmirësuar rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës, për të reduktuar ënjtjen dhe për të ndihmuar në përthithjen e serumeve dhe hidratuesve tuaj të preferuar. Me një dizajn rrëshirë trëndafili, Gua Sha ndihmon në përmirësimin e elasticitetit të lëkurës dhe promovimin e përtëritjes së lëkurës, ndërsa Roller ndihmon në masazhimin e lëkurës dhe krijimin e një shkëlqimi rinor dhe rrezatues.

  Brushworks Rose Resin Roller & Gua Sha
  Brushworks Rose Resin Roller & Gua Sha
  Brushworks Rose Resin Roller & Gua Sha
  Brushworks Rose Resin Roller & Gua Sha

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery