Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Silck & Style Hair Set

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë
Set me dy krehër në formë furce për flokët dhe tre kapëse për të kapur apo ndarë flokët në sesione. Furcat me madhësi të ndryshme ju ndihmojnë të perfeksiononi dhe t'u jepni volum flokëve tuaj. Sidomos nëse dëshironi te keni flokë të kapur në mënyrë perfekte dhe të largoni të gjitha imperfeksionet. Me ndihmën e kapëseve mund të mbani flokët larg fytyrës gjatë kohës kur grimoheni, kur bëni rutinën tuaj të skincare apo edhe nëse thjesht dëshironi t'i stiloni. 

 

  Brushworks Silck & Style Hair Set
  Brushworks Silck & Style Hair Set
  Brushworks Silck & Style Hair Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery