Shko te informacioni mbi produktin
1 7

Brushworks Silicone Makeup Brush Cleaning Bowl

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë

Tas për  pastrimin e  furçave të makeup – mjeti më i mirë për të revolucionarizuar rutinën tuaj të pastrimit të furçave të grimit!  Është krijuar nga silikoni me cilësi të lartë, duke siguruar qëndrueshmëri dhe kujdes të butë për furçat tuaja. Ajo që e veçon këtë produkt është dizajni i tij i palosshëm, duke e bërë ruajtjen e lehtë dhe duke optimizuar hapësirën me formën e tij kompakte. Qofshin ato me qime sintetike apo natyrale, furça të mëdha apo të vogla, ky tas pastrimi është i përshtatshëm për një gamë të gjerë madhësish dhe materialesh furçash. Ju mund të pastroni me siguri të gjithë koleksionin tuaj të furçave me lehtësi. Tekstura e saj e projektuar posaçërisht përmban kreshta dhe brazda që heqin në mënyrë efektive mbetjet e grimit, vajrat dhe papastërtitë nga furçat tuaja. Duke promovuar pastrim të thellë dhe të plotë, ai siguron një aplikim higjienik të grimit dhe gjithashtu zgjat jetëgjatësinë e furçave tuaja të preferuara.


1. Përdorimi

Brenda tasit të silikonit hidhni pak nga larësi juaj i fytyrës, lagni furcën me uji dhe fërkojeni brenda tasit me lëvizje rrethore, derisa të formohet shkumë dhe të pastrohet plotësisht.

  Brushworks Silicone Makeup Brush Cleaning Bowl
  Brushworks Silicone Makeup Brush Cleaning Bowl
  Brushworks Silicone Makeup Brush Cleaning Bowl
  Brushworks Silicone Makeup Brush Cleaning Bowl
  Brushworks Silicone Makeup Brush Cleaning Bowl
  Brushworks Silicone Makeup Brush Cleaning Bowl

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery