Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks White & Gold Multi Tasking Brush

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Furcë shumëfunksionale për procesin e grimimit!                                                                     E krijuar me kujdes kjo furcë me qimet e saj shumë të buta dhe të dendura mundëson një përhapje perfekteve të produkteve  tuaja krem ose pluhur. Pavarësisht teksturës apo formulës, kjo furçë përzien pa mundim dhe përhap produktet tuaja në lëkurë, duke ju lënë me një përfundim rrezatues!
  Brushworks White & Gold Multi Tasking Brush
  Brushworks White & Gold Multi Tasking Brush
  Brushworks White & Gold Multi Tasking Brush
  Brushworks White & Gold Multi Tasking Brush
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery