Shko te informacioni mbi produktin
1 3

Brushworks Wonder Sponge Set 4 Pack

Çmimi fillestar
1,300 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,300 Lekë
Makeup-i juaj ka nevojë për sfungjerin e përsosur, prandaj ju duhet të keni patjeter sfungjerët e grimit HD Wonder Complexion të Brushworks. Me katër sfungjerë për t'ju ndihmuar të përzieni, theksoni dhe konturoni cdo gjë është më e lehtë. Ideal për t'u përdorur me produkte kremoze ose pluihur, sfungjerët pa lateks mund ti përdorni të lagur ose të thatë sipas dëshirës.
1. Përdorimi

Për rezultate më të kënaqshme, lagini përpara përdorimit të produkteve të lëngshme.

  Brushworks Wonder Sponge Set 4 Pack
  Brushworks Wonder Sponge Set 4 Pack
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery