Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Eye Candy Effortless Eyeliner Pencil

Çmimi fillestar
350 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
350 Lekë

Laps i zi i cili kryen funksionin e eyeliner-it. 

Një formulë shumë e pigmentuar dhe tepër e butë me anë të së cilës mund të vijëzibi sytë tuaj në mnyrë perfekte pa qënë nevoja të jeni profesionistë. Sipas dëshirës mund të krijonii  pamje nga më natyralet deri tek ato më të guximshmet. Lapsi është projektuar për të qenë lehtësisht i përdorshëm dhe me ngjyrë  intensive duke shfaqur një ngjyrë të zezë të thellë që krijon një linjë karmonike me syrin tuaj. Formula e tij shumë e pigmentuar siguron që me një aplikim të vetëm  të keni një ngjyrë të fortë dhe afatgjatë. 

  Eye Candy Effortless Eyeliner Pencil
  Eye Candy Effortless Eyeliner Pencil
  Eye Candy Effortless Eyeliner Pencil
  Eye Candy Effortless Eyeliner Pencil

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery