Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Eye Candy Precision Eyeliner Pen

Çmimi fillestar
880 Lekë
Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi i ulur
880 Lekë

Penel sysh tepër i pigmentuar dhe rezistent ndaj ujit.

Përmirësoni menjëherë  pamjen e syve tuaj me penelin likuid të Eye Candy.                        Kjo formulë e zezë, likuide me një majë precize, e cila zgjat në kohë është perfekte për të krijuar një shumëllojshmëri pamjesh. Dizajni elegant me majë të mprehtë dhe të hollë  ofron saktësi dhe kontroll gjatë aplikimit duke ju mundësuar të krijoni linja sa më precize. Formula shumë e pigmentuar me ngjyrë të zezë rrëshqet pa mundim nëpër qepallat tuaja, duke ju dhënë  një definim  afatgjatë. Dizajni ergonomik i stilolapsit përshtatet lehtësisht në dorën tuaj, duke siguruar qëndrueshmëri dhe thjeshtësi në përdorim. 

  Eye Candy Precision Eyeliner Pen
  Eye Candy Precision Eyeliner Pen
  Eye Candy Precision Eyeliner Pen
  Eye Candy Precision Eyeliner Pen

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery