Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Eye Candy Signature Lash Collection –Lola

Çmimi fillestar
560 Lekë
Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi i ulur
560 Lekë
Qerpikët e stilit Lola ju ofrojnë një pamje natyrale, duke shtuar volum dhe gjatësi  minimaliste. E përkryer për përditshmëri ose për t'i dhënë një prekje të fundit  çdo look-u tuajit! Ky stil qerpikësh ofron një përmirësim delikat por të dukshëm për sytë tuaj. Qerpikët janë krijuar për të siguruar një volum që plotëson qerpikët tuaj natyralë, duke i bërë ata të duken më të plotë pa u dukur tepër dramatik. Gjatësia e shtuar kontribuon në një efekt zmadhues që hap sytë tuaj, duke krijuar një vështrim tërheqës. Këta qerpikë janë perfekt për ata që kërkojnë një bukuri të përditshme, pa mundim, ose dëshirojnë të përmirësojnë pamjen e tyre pa përdorur grim. Çdo kuti përmban një palë qerpikë Eye Candy Signature.
  Eye Candy Signature Lash Collection –Lola
  Eye Candy Signature Lash Collection –Lola
  Eye Candy Signature Lash Collection –Lola
  Eye Candy Signature Lash Collection –Lola

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery