Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Eye Candy Signature Lash Collection Mimi (2 Pack)

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi i ulur
800 Lekë

Paketim me dy palë qerpikë!

Qerpikët krijonë një pamje sa natyrale po aq edhe ekstra, duke theksuar formën e syve tuaj dhe duke i dhënë fytyrës një pamje të tërhequr.

 

  Eye Candy Signature Lash Collection Mimi (2 Pack)
  Eye Candy Signature Lash Collection Mimi (2 Pack)
  Eye Candy Signature Lash Collection Mimi (2 Pack)
  Eye Candy Signature Lash Collection Mimi (2 Pack)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery