Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Bath & Shower Mitt

Çmimi fillestar
600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
600 Lekë

Dorezë për larjen e trupit.

Ky produkt është krijuar për t'u vendosur në dorën tuaj gjatë kohës që jeni duke bërë dush, për të larguar  qelizat e vdekura të lëkurës. E bërë nga një material bimor me teksturë, So Eco Mitt heq butësisht yndyrën dhe papastërtitë për një pastrim freskues. Kjo dorezë është projektuar posaçërisht për të ofruar eksfolim efikas dhe të plotë për lëkurën tuaj. Sipërfaqja e saj largon butësisht qelizat e vdekura të lëkurës, duke mundVsuar një pamje  më të ndritshme dhe më të lëmuar. Ndërsa e përdorni në dush ose banjë, do të përjetoni një ndjesi freskuese dhe rigjallëruese, duke e lënë lëkurën tuaj të ndjehet e butë dhe e rinovuar. 

1. Përdorimi

Vendoseni në dorë përpara se të bëni dush dhe përdoreni me larësin tuaj të preferuar duke masazhuar butësisht lëkurën.

  So Eco Bath & Shower Mitt
  So Eco Bath & Shower Mitt
  So Eco Bath & Shower Mitt
  So Eco Bath & Shower Mitt

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery